Konaklı İlkokulu

WEB https://dortyolkonakli.meb.k12.tr
Adres : Konaklı Mahallesi Konaklı Sokak No130
VİZYON : Çevremizde okuyan,okuduğunu yorumlayabilen,öğrenmeyi öğrenen,bilginin değişikliğine inanan,bilgiyi araç olarak kullanabilen,bu yolda çevresindeki okullara örnek olan,Atatürk ilke ve inkilaplarını özümseyen,türk milletinin bir üyesi olarak,ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine taşıyan,haklarını ve sorumluluklarını bilen iyi insan,iyi vatandaş yetiştirmektir.Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MİSYON : Biz her türlü bilgiye açık,toplum içinde çevresiyle barışık,bilgiye ulaşabilme becerisine sahip,kendini geliştirme yolunda ilerleyen gelişen dünyada evrensel değerleri benimsemiş,öğrenci,veli ve toplum için varız.Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 1.DERS 08.40-09.20 2.DERS 09.30-10.10 3.DERS 10.30-11.10 4.DERS 11.20-12.00 5.DERS 13.00-13.40 6.DERS 13.50-14.30
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Konaklı dolmuşları her saat başında kalkış yapmaktadır. Ortalama Dörtyol´dan Konaklı´ya dolmuşla 20 dk. sürmektedir.
Yerleşim Yeri : Konaklı Mahallesi No:130 Dörtyol/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 100 KM İLÇE MERKEZİNE 6.5 KM